August 22, 2010

Kütteperiood läheneb

ehk siis see super soe suvi on meile selga keeramas ning ega see tali kaugel polegi. Eile igatahes panin toas juba dressika selga ning paksud matkasokid jalga. Täna läpaka taga olles tundsin kuidas jäsemed jäävad sundasendis jäigaks ning jahedaks, mistõttu tuleb tihedamini kööki kuuma jooki otsima minna. Jah bääri oli nendel kuumadel suvepäevadel ideaalne koht tsillimiseks. Igatahes kõik märgid ja ka kalender näitab, et sügis ukse taga. Sügis tähendab aga kooliaasta algust. Ja tuleb välja, et homme peaks mul olema 1ne koolipäev omal teisel õppeaastal Aarhus Tech'is. Arvata võib, et ma ei jõua sinna. Ja kindlasti huvitute teadmast mis selle Taaniga siis saab?

Kõik otsad on endist viisi lahtised. Taani on prioriteetides praegu teisejärgulisel kohal, ehk siis prioriteet nr 1 on Tartus tööd leida. Senised otsingud ei ole olnud küll väga intensiivsed, mis nähtub ka sellest, et tööd põle veel. Praegu elan aga selle nimel, et saaks lahti kahest tegelasest, kes mu aktiivust pisut pärsivad. Nende nimed on mandlid ning õnneks juhtub see juba neljapa kui nad jõuga tiritakse välja. Loodetasti tuleb taastumine kiire ning saan sukelduda juba intensiivsemalt tööotsingutesse. Ja kui see kõik nii hästi välja ei tule, siis tuleb ajutiselt Taani minna ja sealt ühe silmaga jälgida Eesti tööturul toimuvat. Loodetavasti nii ei lähe ja saan oma töökoha ikkagi Tartus ja Taanis käiks siis aeg-ajalt mingeid olulisi asju tegemas. Ehk siis selle kolmanda semestri võiks ikkagi ära teha.

nüüd aga trenni, pilatesesse nimelt. Olen võrkpalli vahetanud rahulikuma spordiala vastu.

2 comments:

Murks said...

Ohoo! Head taastumist operatsioonist! Et siis su eelmine otsade kokku tõmbamine oli ikkagi nende lahti jätmine.
Septembris trehvab!

piLts said...

lukk tõmmati küll kinni, aga nööpi ei suletud..ja kas nööp läheb ka kinni see peaks nüüd septembris selguma.

täna tsekkasin oma tunniplaani, oli tulnud ka 2 huvitavat ainet, animatsioon ja 3D, mida tahaks kangesti võtta, kuid jah..vbl õnnestub neid ka nö kaugelt edukalt õppida.

nägudeni,
lähen su potentsiaalset katusetuba homme tsekkama.