December 22, 2013

Hipipealinnas Pais


Nagu näha ei ole ma just kõige aktiivsem blogi postitaja olnud. Põhjuseid kui nii võiks sõnastada on olnud mitmeid. Esiteks ei olnud ma rohkem kui nädal üldse tsvilisatsioonis ja kui olengi sattunud linna, siis wifi võrgus istumine on tundunud pisut ajaraiskamisena. Tahvliga ei ole ka just kõige mugavam pikki kirjutisi teha, seega andke andeks mu kirjavead mis toksimisega esinevad:-)

Vahekokkuvõte siis jörgnev, et peale Chiang Mai'd, ökofarmi, oleme nö kolmandas peatuspaigas. Koht nimega Pai asub suht põhjas, võiks isegi öelda et Birmasse on kiviga visata:-)  Sõit siia oli aga meeletu, pole ilma asjata tehtud turisti särke kus on pilt kurvilisest teest ja number 746 või miskit sarnast. See number tähistavat kurve Chiang Maist Paisse. Ja meil oli võimalus see kurviline mäestikusõit teha furgoonauto lahtises kastis. Kuna hääletamine seal farmi külas tuli superhästi välja, siis sealt lahkumiseks saigi valitud hääletamisviis. Kuna Tais on selline furgoonauto tüüp väga levinud, siis tõenäosus saada sellise auto peale väga suur. Muidu täitsa ok, aga suurtel kiirustel on seal suht külm ning kasti põrand ei ole ka alati sile. Tagumik saab korraliku massaazi.

Igatahes siin me nyyd vedeleme, mõnusas bungalo tüüpi hurtsikus. Algselt mõtlesime tulla 2 ööks, aga Pai on meid jalust rabanud ning jääme siia ikkagi kauemaks. Kaks päeva oleme rendi motikaga (nb 1 päeva laenutus 2.50 euri !) kimanud Pai ümber ringi ning avastanud ümberkadseid kohti. Pilte on ka omajagu tulnud, üritan miskit ka yleslaadida, sest 2 mälukaarti juba täis ja vaja ruumi juurde.

Homme asun aga õppima Tai kokakunsti. VõtaN osa ühepäevasest kokkamiskursusest kus valmistame 5 erinevat rooga. Olen põnevil. Vaatame kas Jaanus, kes tuleb pärast degusteerimisele, need ka alla kugistab :-)

Kui nyyd kuhugi interneti kohvikusse saan, siis saab sellest ka rohkem muljetada koos illustreerivate piltidega.

Seniks kõike kaunist teile ja mõnusat jõuluaega

No comments: