February 9, 2010

game when you are bored

Kuidas teha elu põnevamaks? Üks näide minu poolt: võtta vastu otsus kool pooleli jätta, öelda ühikakoht üles, teatada ülemustele oma lahkumisest, otsida uus inimene ühele su töökohale + nö koolitada teda, korraldada majapidamises asjad nii, et need mida kaasa ei tari Eestisse saaksid uued omanikud jne. Kogu põnevus leiab aga aset siis, kui nädal aega enne pillide kokkupanemast teed sa vastupidise otsuse ning leiad, et tegelikult on Sulle kasulikum ikkagi paigale jääda ja jätkata alustatud teed (vähemalt õppeaasta lõpuni). Uut vürtsi hakkavad lisama tegevused, et siluda eelnevalt tehtud tegemisi- paluda, et Sulle antaks Su praegune ühikakoht tagasi, öelda inimesele, kellele sa lubasid oma töö, et sa muutsid meelt, teatada ülemustele, et oled oma otsust taas muutnud..jne.

Tegelikult kogu selle kammajaa taustal olen tegelikult oma otsusega rahul. Tuleb leida ainult kompromiss ja tasakaal kooli, töö ja keelekooli vahel, et ei tunneks end jälle nagu orav rattas. Igatahes praegune sisetunne on väga hea:-)

2 comments:

Unknown said...

Tubli, Pille!
Elu peabki põnev olema - kui muidu polegi, siis tuleb neid ise tekitada :)
Enel

piLts said...

Nii ta on, ja praegusele olukorrale lisab elevust teadmine, et järgmine nädal taas Eestis ja suusarajal. Loodetavasti Eestis on siis päike ja kui ma Taani tagasi tulen on lumi kadunud:-)