August 4, 2009

Nii tore on taas normaalne olla

Tôesti, milline imeline tunne on taas olla tervise juures. Oskan seda kohe hinnata. Naeratus suul kisub küll mu ohatisi aeg-ajalt lôhki, kuid ikkagi on nii hea, et suudan oma positiivsusega ja tervise paranemisega ka teisi rôômustada.
Ega mul preagu hommikul vara midagi olulisemat teatada ei olegi! Vahest seda, et 12.augustil kell 17.25 j6uan kodumaa pinnale.

Kohtumiseni!

5 comments:

Murks said...

Oi-oi, kui tore et jälle parem!
Naudi siis hoolega veel seda viimast nädalat!
Muide, mul on kahe kulmu vahele tekkinud mingi vastik punane vistrik - elan vist sul Indias olekule väga kaasa, sest see näeb välja nagu hennaga tehtud :).

Tervitusi Umeåst!

piLts said...

T2nud ja tervitused Umeasse. Mu klaviatuur ei toeta seda rootsi a t2hte. 6 p2eva veel ja siis koju, esimene sats lahkub juba pyhap2eval nii, et j2lle p6hjust pidutsemiseks. Neid kahe kulmu vahel kantavaid t2ppe nimetatke bindiks ja tikkaks, esimene neist on kleepekataoline asi ning teine hennav2rviga tehtud.

pai,
ja kas augustis kohtub Eestis?

poku said...

Ma ajastasin kohe nii hästi, et olen su tuleku ajal Vilsandil tööd rügamas. Aga kuidas oleks 16ndal väikese kogunemise ja muljetega - koos Margariitadega (Kusta tõi tequila, mida ta ise ei joo), aga lubasin talle kreeka veini loovutada :)
Hasta la vista

piLts said...

Minugi poolest!olen avatud igasugustele pakkumistele. Isu alko järgi mul veel pole kuid nädalaga loodetavasti on kõik bueno ja Eesti kliima tervendab mind.

Me saame siin hotellis ikka sellist saasta süüa, pole vist 5 aasta jooksul nii tihedalt McDonaldsis käinud kui nüüd siin Indias. See on hea viis kuidas taas kiirelt vormi saada..muidu ema ehmatab jällegi ära, et mul kitsenägu peas:-)

Murks said...

Kuku!

Ma tulen sel pühapäeval, aga siis olen pea nädala erinevates kohtades rakkes - 12. kuni 16. näiteks istun Käärikul. Aga 16. õdaguks peaks mõneks päevaks Tartu jõudma.

Päike!