September 26, 2009

Cabin trip

Ahoi!

Nädalake jälle möödunud siin Taani riigis. See nädal läks eriti kiirest eelkõige väikese ekskursiooni/ürituse tõttu, mis meile nädala sees korraldati. Tegemist oli multimeedia disainerite traditsioonilise üritusega, mis sellel aastal tohutu massi tõttu (meid on vist kokku umb 100) korraldati kuskil Saksa piiri ääres asuvates kämpingutes. Väga tore oli Aarhusest paariks päevaks ära minna, seda juba sellepärast, et mul oli võimalus oma toakaaslasele anda paar päeva vabadust- Pillevabad päevad:-). Aga koht iseenesest oli väga tore, elasime kämpingutest, milles oli 2 tuba, kummaskis toas 10 kohta. Osad pidid ööbima ka kuskil peamajas, kus siis põrand oli kaetud madratsidega. Aga kõik oli bueno, kuigi ilma üle võib alati nuriseda. Ilusat sooja sügisilma me seal ei näinud ja kui me tagasi Aarhusesse jõudsime, siis tervitas meid vihmasadu.

Aga ürituse eesmärk oli siis tervitada uusi multimeedia tudengeid ning sotsialiseeruda omavahel. Kuna meil on 4st grupist kaks taani gruppi ja ülejäänud rahvusvahelised grupid, siis pandi rõhku ka sellele, et me integreerusime taanlastega, mis siiski jäi suhteliselt läilaks. Aga lisaks õhtuprogrammile olime tegusad ka päeval, kus toimusid võistlused-osavusülesanded gruppide vahel. Tuli tiimiga laulda kitarri saatel, sudokut lahendada, täpselt 1 kilo puulehti korjata kilekotti, orienteeruda. Põnev. Ma arvan, et rahvusvahelised klassid sulandusid nende mängude tulemusena päris hästi. Teisipäeva õhtuprogrammi ülesandeks oli nende poolt organiseeritud 6-liikmelise grupiga teha 2 minutiline etendus, andes varasemalt 20 minutit ettevalmistusaega. Kuna me saime 18ne võistkonna seas auväärse 3nda koha, siis mainin ka siinkohal meie etenduse sisu lühidalt. Nimelt tegime nii, et kuuest tiimi liikmest 4 on trummid, mis seisavad poeletil ning igal trummil oma hääl. Seejärel tulevad poodi kaks trummarit, kes siis tahavad endale trummikomplekti osta, mõlemad teistivad meie hääli ning siis kumbki võtab endaga 2 trummi kaasa. Järgnealt häälestatakse meid natuke ning siis üritavad 2 trummarit lugu alustada..iga trumm teeb oma häält..ning kui me oleme vaikselt seal juba häälitsenud tuleb muusikakeskusest Safari duo trummilugu peale, mis ei jäta kedagi tuimaks:-) väga lahe, kõigil olid nii erinevad esitused ja arvatavasti oli esikolmikut suht keeruline valida.

Aga paar sõna ka kolmapäeva õhtusest stiilipeost. Nimelt igal grupil oli oma teema, millega peol välja tulla, meie jumalate kõrval oli esindatud veel piraadid, inglid ja kuradid ning teine taani klass vist võttis teemaks multifilmi kangelased...vähemalt nii paistis nende riietusest välja. Kui ma esialgselt kodus olin mõelnud, et võiksin olla Kreeka jumalatest Hera, Zeusi abikaasa, taeva jumalanna, abielunaiste kaitsja, siis kohapeal lähenesin hoopis loovamalt. Nimelt käisin tiigi kaldal hoopis hundinuiasid korjama ning nendest punusin endale pärja pähe ja veel mõned kaunistused ning sündis Goddess of Nature ehk loodusejumalanna. Lina ümber, pärg pähe, vidinad siia sinna, sandaalid jalga ning pidu võis alata.



Väga tore oli näha, kuidas kõik olid ennast ettevalmistanud. Kostüümivõistluses saime neljast grupist teise koha ning ega ka seekord ei puudunud teatud vedelat sorti auhind. Nii mõnigi ei jõudnud reede hommikul kooli:-) Kusjuures need, kes ei tulnud üritusele, meie kursalt vist 3 inimest, on kohustatud kirjutama 3-5 leheküljelise essee teemal miks ma valisin multimeedia disaini kursuse, mis ma ootan sellest jne. Vot selline karistus:-)


Selleks, et väga pikaks ei kisu, teen siikohal pausi. Kuulmiseni!


PS picasawebis on avatud nüüd kaust, kus võib näha Taani pilte

http://picasaweb.google.com/viinamari/DenmarkAarhus#

No comments: