June 17, 2009

Fight with air conditioner

17.juuni

hommik!

juba eelnevalt vabandan kui kirjateksti lipsab v2ga palju trykivigu. Saabusime oma "IT" keskusesse. Suht crazy, silme ees oli selline suur klaasist hoone, aga jah..tglt oleme yhe kitsa t2nava maja 4ndal korrusel ning arvutiklass meenutab 90ndaid kui sai esimest korda Tartu 6ppekeskuses ehk siis tol ajal tartu 6ppetööstuskombinaadis esimesi programmeerimisylesandeid Yamahadel tehtud. Klaviatuur ei ole kyll m6eldud kymne s6rme trykki tegema. Aga see selleks..vaatame mida meile siis 6petama hakatakse.

T2na tundub p2ev tglt sellise sinise kolmap2evana, pole veel 6hukonditsioneerida s6prust teinud. Magasin nii, et pult oli kohe kylje k6rval, kuna see oli lihtsalt nii l2rmakas, etpidin mingiks hetkeks v2ljalylitama ning kui palavus liiga hakkas tegema, siis lylitasin j2lle sisse. Ytleme nii, et see taktika ei olnud just k6igeparem, pean t2na 88seks midagi uut proovima. Aga kui 88sel pole saanud korralikult magada tundub palavus tappev. Hommikus88gi ajal, nii umbes kella pool 8 oli v2ljas 38 kraadi, ei mingit tuult.

Grupist nii palju, et see on v2ga kirju. Tutvust oleme teinud usbekistani ja tyrkmenistani naistega, kes on valdavalt k6ik 6petajad ning yliyliaktiivsed. Just lisandusid klassi ka m6ned uued n2od, kes paistavad tulevat mustalt mandrilt. P6nev, eks kuuleb ja n2eb.

olgu l6petan siinkohal, sest siin kahtlaselt kaob vahpeal ekraanilt pilt eest..
kallid ja tervisi

No comments: