June 24, 2009

India telefoninumber

Käisin täna kohalikku sim kaarti tegemas. Varasemalt oli kuulnud, et sellega läheb päris jupp aega, kuid ei kujutanud tõesti ette, et selleks kulub lausa tund. Lisaks passikoopiale, fotole, soovisid teha nad koopiaid ka mu india viisast ja ka USA viisa kuulus kopeerimisele.

Pärast seda kui neil oli hunnik pabereid käes, tuli mul font 8 kirjas täita ankeet, mis suurem osa sisaldas andmeid, mis olid kätte saadavad passist. Aga samuti ema/isa/mehe nimi ja aadress, kohaliku kontakti nimi ja aadress ning ühtekokku tuli Sim kaardi saamiseks anda 5 allkirja.

Kel huvi mulle toredaid sõnumeid saata, siis number on +91 9717756018

Turvalisuse huvides on siin tõesti igal pool (vaatamisväärtuste juures ja nt metroos) turvakontrollid ning koti läbivaatused. Eelmisel nädalal kui me käisime maailma suurimas templite keskuses Akshardham'is musical-fountain show'l, tuli meil kõigepealt ca pool tundi seista järjekorras, et kott ära anda (kaasa võis võtta ainult veepudeli ja rahakoti) ning teine pool tundi läks turvakontrolli järtsis seismiseks. Kuid kõik see oli seda väärt sest templite kompleks oli tõesti võimas, kuna fotokat ei saanud kaasa võtta, siis kahjuks endal mul ühtegi fotot sellest pakkuda ei ole. Üks näide Akshardhami kodukalt.

2 comments:

piLts said...

sain telefoni pakkujaga pisut tynga..kui pea igale poole (k.a Euroopa) on rahvusvahelised k6ned 10 rp/minut, siis eile selgus, et Eestisse on see lausa 45 raha. Yritan nyyd diili teha yhe tadziki tydrukuga, kelle v6rgupakkujaga saaksin ma 10ruupiaseid k6nesid teha, aga puuduks v6imalus s6numeid saata. Vaatab..

sipsik said...

Hakkasingi mõtlema, miks sa kõne nii järsku ära lõpetasid...